21 Februari 2017

Russia will Supply Two "Gepard-3.9" Frigates to Vietnam in mid-2017

21 Februari 2017


A pair of Gepard 3.9 of the Vietnamese Navy (photo : sputnik)

ABU DHABI - RIA Novosti. Russia will supply two "Gepard-3.9" frigates to Vietnam  in mid-2017, he told RIA Novosti in the exhibition of arms IDEX-2017 CEO of the company-manufacturer data vehicles Zelenodolsk Shipyard Renat Mistahov.

"In mid-2017 we plan to complete all their trials and transfer to the customer." "The first couple in the framework of the contract we have set in 2011-2012, today we are ready to ship to the customer a couple more" Cheetahs, - he said.

Frigates "Gepard-3.9" are designed to handle air, underwater and surface adversary of surface and underwater situation, setting minefields, maintenance and protection of convoys, guarding and patrolling the state borders, the fight against smuggling, poaching and piracy, as well as assistance ships in distress, search and rescue people.

According to the Zelenodolsk Design Bureau, the frigates "Gepard-3.9" with a displacement of about 2.2 tons are equipped with modern missile and artillery, aircraft, anti-submarine weapons and radio, as well as mine and anti-weapons, means of external and internal ship communication, broadcast, visual monitoring and audio communications.

Previously CEO of the Zelenodolsk Shipbuilding Plant named after AM Gorky Renat Mistahov reported that the third "Cheetah" will be sent to Vietnam in August, and the fourth - in September 2016. The first pair of frigates type "Gepard-3.9" was handed over to the Navy in Vietnam in 2011. The parties are currently discussing the construction Zelenodolsk third pair of ships of this type for the Vietnamese Navy.

(RIA Novosti)

20 komentar:

  1. it was "nice" for vietnam

    BalasHapus
  2. @caan

    Coba om liat diblog yang ada mbah suronya...kayaknya barisan sales awe mulai "gelap mata". Bukannya bangga bisa jualan barang yang mahal&canggih, skr mereka banting harga dg mengatakan dagangan mereka lebih murah dr cougar.

    Logikanya dimana? Heli bermesin 3, bodi gede&ada rampdoor dan teknologinya canggih ga mungkin lebih murah dr heli bermesin 2.

    Skr mereka bikin hoax: harga cougar varian tertinggi (csar)dibandingkan dg harga awe versi standar...entah produksi tahun berapa?

    Yang paling ngaco...sementara mereka bilang awe murah, faktanya masuk kesini dg harga 55 juta dollar!!!

    BalasHapus
    Balasan
    1. Bisa ajah toh pakde lebih murah... kan dibuka diskon akhir tahun... atau penjual bilang lebih murah soalnya itu hrli tanpa kemudi dan baling baling kaaaleeee... 😆

      #justkidding

      Hapus
    2. Semoga uh-60l tiba2 dateng kayak aw 😛
      Beli aw aja mampu blackhawk gmpang lah 😁

      Hapus
    3. http://defense-studies.blogspot.com/2017/02/panglima-tni-bahas-rencana-pembelian.html

      wah bias kejadian ini, Bos

      Hapus
  3. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  4. Really glad to see that some countries willing to invest heavily on military to keep the armed force from being very obsolete while still maintains a stable diplomatic relation with its neighbor.

    BalasHapus
  5. design kapalnya sih jelek tapi senjatanya wowwww...gak kayak itu tuh....kapal cantik tapi senjatanya entah kapan bisa diisi

    BalasHapus
    Balasan
    1. Kapal perang era Soviet, tidak mementingkan desain, lebih penting pada kemampuan gotong senjata sebanyak-banyaknya dan sebesar besarnya. Alhasil, kelihatan lebih garang akan tetapi mengorbankan balance dan integrity dari kappal itu sendiri. Hanya opini saya saja.

      Hapus
  6. Good enough to deal with PLA Navy corvettes. But facing Chinese latest Frigate, Vietnam Navy definitely need better ships!!

    BalasHapus
    Balasan
    1. Isn't that what they're supposed to do? Leave the destroyers to the subs and have the Flankers take care of the rest.

      Hapus
  7. Belli kapal perang vietnam dan indonesia perbedaan nya di senjata . Kalau pesanan menhan asal proyek jalan beda vietnam kualitas kapal perang yg di belli harus bersenjata lengkap dan harus di pertanggung jawapkan kualitas kapal perang sudah di belli .

    BalasHapus
    Balasan
    1. kate siapehh luh uda liat blom dgn bijimate si om, coba buktiin skrg kirim linknye??
      itu kafal vietnam kan blom sampe darimana taunya uda lengkap??hayo buruan ato siap2 jidat si om setor disini loh haha!


      media jg nulis kafal kite jg lengkap, tp kenyataannye masih dipesan. mnurut guwe sich itu biasa buat kafal" baru.
      tapi ada tuch kafal lama yg dari barunya super mahal bgt bikinnye tapi kagak lengkap2 senjatanye, mana ada enam ekor lagi. coba om anti embalgo tanyaon dech sm yg diatas, si bang ipul dom2, kafal kedah uda 10taun lewat kemana rim116nye haha!

      Hapus
  8. to be used against communist China.

    BalasHapus
    Balasan
    1. wah ada si ketek lemot, serbuuuuuu

      Laissez assaut
      singe faux bule

      Hapus