17 Februari 2020

Boeing Held Talks with the RAAF to Supply the T-7A

17 Februari 2020


Boeing T-7A trainer aircraft (photo : Boeing)

Boeing sets sights on T-7A exports to Asia-Pacific region

Boeing is positioning the T-7A Red Hawk it is developing and building with Saab for military trainer and light attack requirements across the Asia-Pacific region, the US corporation announced at the Singapore Airshow on 12 February.

Thomas Breckenridge, vice-president of international sales in Boeing’s strike, surveillance and mobility business unit, told journalists that the company sees opportunities for global sales of up to 2,600 T-7As.

The US Air Force is contracted to procure 351 of these aircraft under a USD9.2 billion contract announced in September 2018. Breckenridge also indicated that Asia-Pacific countries could also emerge as principal operators of the type.


Cockpit of the Boeing T-7A trainer aircraft (photo : Defense Update)

Breckenridge said factors that could prove attractive to Asia-Pacific customers include: the aircraft’s re-configurable cockpit that allows it to complement a range of advanced fighter aircraft; the ease with which training can be supported through an open mission system shared by simulator and aircraft; and the aircraft’s design, which is intended to meet future mission requirements.

He also confirmed that Boeing would pursue regional sales of the T-7A to meet procurement requirements for both trainer and light attack aircraft. Boeing has plans to build up to 48 T-7As per year for the USAF, with entry into USAF service planned for 2023. Breckenridge said the company also has capacity to integrate new export orders into its production schedules.

Breckenridge did not provide a breakdown of expected future customers in the Asia-Pacific, although he has previously confirmed that Boeing has held talks with the Royal Australian Air Force (RAAF) and other regional operators about potential programmes to supply the T-7A. Speaking in 2019 he said Boeing’s discussions with the RAAF were aimed at supporting the company’s understanding of the service’s future pilot trainer requirements.

(Jane's)

33 komentar:

  1. Malon pun nak pada pesawat nih tapi apa daya malon tak de wang 😁😂🙊

    BalasHapus
    Balasan
    1. Barter lcs besi rongsok pun takpe lah, tp mau tak tuh Boeing...🏃🏃🏃😂😂😂😂

      Hapus
    2. Sawit malon nak cuba sodor pit.. Stok sawit bekas india numpuk kat gudang... 😁 😁 😁

      Hapus
  2. Muantab! Sepertinya bagus malaysia beli t-7. Tapi kita sudah di ajak dan sudah gabung ke turki untuk membuat trainer jet, hurjet dan jet pejuang siluman t-fx. Rasanya tidak perlu lah beli dari negara luar.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Makin mantap malaysia. Sudah buat kapal frigat siluman gowind sekarang bakal membuat jet tempur siluman t-fx/m-fx lg. Aduh. Saya jamin bakal hilang dari peta siapa yang berani perang ama malaysia kalu gini. Kita serumpun.

      Hapus
    2. Sinting idiot habis mabuk sawit rupanye 😂😂😂😂😂

      Hapus
    3. Wahahaha...kebanyakan nyepong...hahaha

      Hapus
    4. Ehh malaysia indonesia serumpun@ comen ente kocak , udah minum obat belum,kalo belum buruan gihhhh ntar ente kaya gempur sama xxavier lama2..hahahaha

      Hapus
  3. Siapa admin situs ini yah. Tolong post berita pasal malaysia dan turki gabung buat jet tempur siluman tf-x / g-1 dan trainer jet hurjet.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Ehh malaysia indonesia serumpun@ comen ente kocak , udah minum obat belum,kalo belum buruan gihhhh ntar ente kaya gempur sama xxavier lama2

      Hapus
    2. Ga ada berita resmi gabung JV dgn turki, yg ada hanya nafsu harapan dan mimpi nak join sangat besar guna menelikung proyek JV kfx/ifx dari jamaah MDR dan MMP FB. realnya tak punya duwit besar untuk start setor cost JV dgn turki.

      Hapus
  4. Please donated 1 for grade A country..... 😁 😁

    BalasHapus
  5. ...mlaku2 ning Selangor, rak lali bari tuku Melon + Sawi

    iku sopo sing kakehan Congor, yach jenenge Malon kuwi
















    ... Xixixixixixixi 😁

    BalasHapus
  6. SALAM DELAY HELI MD 530, HOWITZER LG NEXTER 105 MM, KAPAL LCS SALAH POTONG PLATE BAJA DAN PENGELASAN DAN KAPAL MRSS......, TUNGGU BERITA DSA APRIL MENDATANG, SENJATA APA YANG MALONSIA BELI DAN BORONG.....









    #TUNGGU KABAR MENGGERUNKAN DALAM DSA 20 DARI PAKAR PERTAHANAN GEMPURWARIA, XTAPIR ISUZU DAN PAULA BEGO🙈🙉🙊

    BalasHapus
  7. ...budak leutik mamawa BALON, trus bucat eweuh gantina

    ...aya babu British ngarana MALON, meuni pucat bo'ol beungeutna














    ... Xixixixixixixi 😁

    BalasHapus
  8. Engine one tak nak malonte kih kih kih

    BalasHapus
    Balasan
    1. Harus 2 engine. Padahal hawk 208/9 mereka 1 engine.😁

      Hapus
  9. Kok si KING VIBRATOR CANGKEM (gempurwira) ora njedul neng kene?

    BalasHapus
  10. Please donate 1 to malaysia tapi diri sndiri baru terima hibah haha

    BalasHapus
    Balasan
    1. Nanti kita dermakan laki2 bangla buat kamu dan para maloners 🤭🤭🤭

      Hapus
    2. Hahahaha 😀👆

      Hapus
  11. NO! NO!

    INDOGS ARE NOISY AND THEY HAVE THEIR OWN VERSION OF THE MOST SOPHISTICATED TRAINER JET.....



    2009 CORN IFX.....UNTIL 2020 STILL BLAH BLAH BLAH

    🔴🔴🔴😆😆😆

    BalasHapus
    Balasan
    1. Tidak! Tidak!

      MALONDOG berisik dan mereka memiliki versi jet sendiri paling canggih se planet namex




      2o55 ptm gen 6 halimun.....hingga 2075 blah blah blah

      🤭🤭🤭

      Hapus
  12. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  13. ...Malon beuleugug, borokokok ontohod

















    ....xixixixixixixi 😁

    BalasHapus
    Balasan
    1. Malonte tak ada kepakaran dalam teknologi bikin pesawat. Bikin kapal LCS saja delay kagak kelar. Siapa nama dan Mana pakar industri aviation dan perkapalan Bumiputera Malon ? Sudah sampai abad 21 kok belum pernah terdengar 😀🤔🤔

      Hapus
    2. Yang ada pakar rasuah, pakar lgbt, pakar guy bahkan sdh ada yang jadi wakil PM dan menteri tahinian malon mendunia 😂😂🤣

      Hapus
  14. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus