14 Juli 2021

HMNZS Te Mana Conducts HAT

14 Juli 2021

HMNZN Te Mana (photo : RNZN)

HMNZS Te Mana (F111) has just taken on a full load of fuel at Canadian Forces Base Esquimalt prior to conducting her harbour acceptance trials (HAT) later this month.

Since March 2019, second New Zealand Navy Frigate arrives in Lockheed Martin Canada for combat system upgrades.

HMNZS Te Mana Finished the New Mast Installation on April 2021.

First frigates HMNZS Te Kaha (F77) has arrived In New Zealand with New Capability following Integration Of Canadian-Developed CMS 330 Combat Management System.

(RNZN)

98 komentar:

  1. Balasan
    1. KF-21 Boramae akan berevolusi hingga memiliki karakteristik pesawat tempur generasi keenam.

      Oleh GASTON DUBOIS
      12/07/2021

      KAI, Angkatan Udara dan Institut Sains dan Teknologi Nasional Korea Selatan berencana untuk mengembangkan teknologi generasi keenam untuk mengatasi ancaman di luar tahun 2035, banyak di antaranya akan dimasukkan ke dalam KF-21 Boramae.

      Baca lebih lanjut....
      Sumbernya : https://www.aviacionline.com/2021/07/the-kf-21-boramae-will-evolve-until-possess-characteristics-of-sixth-generation-fighters/

      Hapus
    2. Apasal bangga punya Korea? Tak mampu bina sendiri?

      Hapus
    3. Itu proyek kerjasama nyet walaupun work share nya lebih bamyak korsel di banding indo. Memang malonyet takde kepakaran sama sekali

      Hapus
  2. New Zealand yg termasuk daerah aman aja beli kapal nggak kaleng2an....

    BalasHapus
    Balasan
    1. Skr dipasifik gak ada daerah yg aman om,
      Sperti yg dijelaskan menhan bumi datar kesayangan im smilikity ...
      Prancis uda mulai siyap2 gugus perang buat ngamanin kepulauan mrk disektor pasifik yg niyabene tetanggan nz, pake kapal induk & lhd mistral serta kapal selam nuklir yg mlipir dimari haha!😊😊😊

      Pangkalan amrik di guam uda mulai disenggol ruski,

      Tetangga nz nun jau diitimurnya, argentina aje uda mulai ngeluh ama nelayan ELDER BRADER KL..ampe disindir LCS skr uda sampe zee argentina haha!😀😀😀

      Kalo ada nelayan mrk, artinya byk armada jgk klo ga diatas yaa dibawah haha!🧜‍♂️🧜‍♂️🧜‍♂️

      Hapus
    2. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

      Hapus
    3. #notabene

      ----

      Nah yg dibawah ini masalahnya sulit dideteksi, nz ga py pespur tp py p8 poseidon..buat ngulik kapal selam asing haha!🀭🀭🀭

      Mungkin absennya pespur kerna dirasa ga ada musuh jugak wkt itu.
      Namun sedjak ELDER BRADER KL pake lioning, mulai dah gerah.
      Langkah pertama mrk adlh sewain lahan buat pespur negerinya om ben haha😜😜😜

      Mayan ada bodigard gratis, malah dibayar haha!πŸ€‘πŸ€‘πŸ˜‹

      Hapus
  3. bukan beli cuman upgrade sama aja dengan anzac aussie

    BalasHapus
    Balasan
    1. "..kapal nggak kaleng2an.." ?



      😌

      Hapus
    2. Upgrade ongkose sakrego light-frigate ning ga ono rudale anti kapal gel arep go opo yo mas.......πŸ€”

      Opo jarene analisis intlejene NZ ki potensi ancamane seko kapal selam nuklir cino sing dolane adoh nganti kutub selatan yo πŸ•΅️

      Hapus
    3. "..ongkose sakrego light-frigate.."

      Lightfrigate bekasan opo light frigate FBNW..;😌

      Hapus
  4. dia beli sudah lama sudah masuk kategori tua

    BalasHapus
  5. KITA JUGA SUDAH BELI TAPI YAH CUMAN BELUM SIAP WKWKW

    BalasHapus
    Balasan
    1. Tanpa dikasih tahu pon smua juga sudah pada tahu..

      Ngapain repot.. πŸ˜‚

      Hapus
  6. Kami akan punya "Super Pasport" ... Indon jangan dengki dan iri ya .....

    Bayangkan enak dan bahagianya .. melalanglang berkeliling dunia tanpa ada halangan visa .. Itulah beruntungnya menjadi warga Malaysia ..

    Hijrahlah ke Malaysia jika nak sangat itu

    ----------------
    Malaysia moves up 'world's most powerful passport' ranking amid pandemic

    The Malaysian passport has been ranked the 13th most powerful passport in the world, up one place from last year.

    Malaysian passport holders currently have visa-free access to 177 countries, according to the newest edition of the Henley Passport Index.

    Within South-East Asia, the Malaysian passport still retains its position as the second most powerful passport in the region, behind Singapore.

    Asian countries – like in last year’s ranking – continue to top the list with Japan, Singapore and South Korea taking first, second and third place respectively.

    Henley & Partners indicates that while advancements have been made to restore international mobility levels to pre-pandemic levels, progress has been slow.

    “Although some progress has been made, between January and March 2021, international mobility had been restored to just 12% of pre-pandemic levels in the same period in 2019, and the gulf between theoretical and actual travelaccess offered by even high-ranking passports remains significant, ” the company said in a statement.

    The latest index came as the world continues to grapple with the devastating effect of the Covid-19 pandemic.

    Research and analysis revealed that while advancements have been made to restore international mobility levels to pre-pandemic levels, progress has been slow.

    Travel, according to Henley & Partners, is primarily limited to business or emergency purposes.

    The Henley Passport Index is the original ranking of all the world’s passports according to the number of destinations holders could access without a prior visa.

    The ranking is based on data from the International Air Transport Association (IATA).

    BalasHapus
    Balasan
    1. Ngapain mau join k malon indonesia sudah lebih lebih...gk usah k luar negeri, miniatur luar negeri smua smua jga ad d indonesia dr dalam lautan luas yg biru, alam dr sabang sampe merauke....smua bentuk alam d luar negeri sana ad d indonesia.....ngapain k malon negei miskin tukang klaim....tolol

      Hapus
    2. Woy dongo, ke sabah serawak aja warga semenanjung mesti ada paspor apalagi luar negeri

      Hapus
    3. Kasian donk masa hanya ke wilayah lain di negara yang sama harus pakai pasportπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ to lol sekaliπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
      Passport itu identitas warganedaran jika ingin berkunjung keluar negeri dan di keluarkan oleh pihak imigrasi warganegara bersangkutan seperti jika dia ENI maka yg mengeluarkan adalah imigrasi indonesia.
      Dan jika dia ke luar negeri sewaktu di bandara keberangkatan pasportnya akan di check dan di stempel oleh pihak imigrasi dan begitu juga stelah sampai di negara tujuan akan di check dan di stempel oleh imigrasi negara tujuan.
      Dan hanya orang tolong yang menyatakan jika dari semenanjung ke sabah atau sarawak harus bawa pasport memangnya seragam dan sabah bukan bagian dari malonyet πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ dasar unknown to lol.

      Hapus
    4. Datang lah ke malon sehingga seramai 110 ribu warga cina bebas stay di malon dan telah perolehi IC malon wkwkwk

      Hapus
  7. Just Info:
    Penduduk Selandia Baru 5 jt
    Penduduk Singha 5 jt
    Penduduk Ausie 30 jt
    ---------------------------
    Total 40 jt.

    ...πŸ€”πŸ€”πŸ€”

    BalasHapus
    Balasan
    1. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

      Hapus
    2. angan dengki dan iri ya ... Dengan memegang Super Paport Malaysia .. ada 177 .. ada Seratus Tujuh Puluh Tujuh negara di dunia yang dapat kami kunjungi tanpa Visa (Free Visa) ... Hebat bukan ...

      Hapus
    3. Nelayan cina juga bisa tanpa visa masuk malon

      Hapus
  8. TAHNIAH TO MALAYSIA AND RURKI

    Dalam sunyi dan senyap .. 2 negara islam terkemuka dunia .. Malaysia dan Turki melakukan kerja-sama mengembangkan berbagai jenis macam senjata menjayakan kembali dunia islam..

    Ingat .. Dalam semangat persaudraan islam .. kita bekerja-sama ..
    -----------
    Pesawat kombat tanpa pemandu (UCAV) terbaru hasil kerja sama kolabora Malaysia dan Turki, “Akinci” telah berjaya memecahkan beberapa rekod penerbangan selepas dron kombat yang dibangunkan oleh syarikat tempatan Turki )Baykar) dan Malaysia (Aero Angkasa Bhd) dilengkapkan dengan enjin daripada Ukraine.

    Pesawat UCAV itu dilaporkan berjaya terbang setinggi 38,039 kaki (11,594 meter), selama 25 jam dan 46 minit dan terbang sejauh 7,507km.

    Bwrdasarkan info terakhir ... sudah 18 unit dipesan oleh kedua negara.. 12 unit oleh Turki dan 6 unit lainnya oleh TUDM Malaysia ..

    BalasHapus
    Balasan
    1. Turki kan negara sekulerπŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”, akinci kan buatan bayraktar milik menantu erdogan tanpa bantuan pihak negara manapun πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Hapus
    2. Warga Malon abis Mabuk Ketum dan kecubung jadi Halu mendekati Gila.

      πŸ˜†πŸ˜‚πŸ€£

      Hapus
    3. Mantap

      Bohong nyaπŸ˜‚πŸ˜‚

      Hapus
    4. Baru kabur dari rumah sakit jiwa ya unknowyet πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ.
      Negara bangkrut muskin ke dengkul rakyat mengibarkan bendera hutama bukan bendera putih lagi masih berhalunisasi πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ sadar would sadar nyetπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
      Otak mana otaknya? Otak jangan di taruh di dubor nyet πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

      Hapus
    5. Mana linknya Malon joint development bina UAV Akinci dgn Turkey,aq baca di web Akinci tak de nama malon di sebut dalam bina Akinci ini wkwkwk...ko nih nak tipu2 je lon wkwkwk

      Hapus
  9. TAHNIAH TO MALAYSIA DAN TURKI

    Atas nama persaudaraan sesama negara islam .. Malaysia dan Turki akan menaklukan dunia ... Mudah-mudaha pesawat pejuang TFX hasil kerjasama Malaysia dan Turki yang akan dilancarkan tahun 2023 nanti akan menjadi pesawat pejuang terbaik di dunia bersama dengan pesawat pejuang PTM-6 buatan Malaysia di tahun 2030 ini ..
    -----------
    Turkish Technic signs deals with Malaysia, mulls investments in Asia-Pacific

    ISTANBUL: Turkish Technic, Turkish Airlines' aircraft maintenance, repair and overhaul company, said on Tuesday it was mulling investment opportunities in the Asia-Pacific region and had signed a series of agreements with companies in Malaysia.

    In a statement, Turkish Technic said it had signed a deal on Monday with Sapura Technics, a Malaysian repair and maintenance company, and a subsidiary of Sapura Resources Berhad.

    "Turkish Technic aspires to expand its nearly one hundred years of experience in the aircraft maintenance and repair market to this region with its investments in Malaysia, " the company said.

    Turkish Airlines Chief Executive Ilker Ayci said the airline aimed to increase capabilities, expand its customer portfolio, and continue investment and growth efforts, and added it was "continuously" evaluating investment opportunities in the region.

    https://www.thestar.com.my/business/business-news/2021/07/14/turkish-technic--signs-deals-with-malaysia-mulls-investments-in-asia-pacific

    BalasHapus
    Balasan
    1. Mana linknya malon joint development bina TF-X dgn Turkey,malon cuma MRO pesawat sipil je pun,ko ni cuma reka2 cerita lon wkwkwk

      Hapus
  10. Inilah bukti bahwa KERJASAMA MALAYSIA dengan TURKI Telah terwujud NYATA ...

    SO.. INDON JAngan DEngki dan Iri YA...
    ------------
    Malaysia signs joint FTA extension with Turkey

    PETALING JAYA: Malaysia and Turkey have signed a joint declaration on the expansion of the free trade agreement or FTA between the two governments to reinforce the mandate in pursuing the expansion of the agreement to include chapters on services, investment and e-commerce, the International Trade and Industry Ministry (Miti) said.

    In a statement, Miti said the agreement was signed between its minister, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali, and Turkey’s Minister of Trade Mehmet Mus during its trade and investment mission (TIM) to the country, in the effort to enhance bilateral trade and showcasing Malaysia as an investment destination of choice.

    “The signing of the joint declaration marks a resolute commitment from both countries to continue to take the path of progressive liberalisation at a time when new forms of protectionism are taking root, ” it said.

    Miti said a bilateral meeting between Azmin, who is also Senior Minister, and Mehmet had discussed a wide spectrum of measures to enhance bilateral economic, trade and investment relations.

    “Particularly, the discussions centred on the implementation of the Malaysia-Turkey FTA (MTFTA) and the way forward to advance negotiations to expand the MTFTA.

    “Both ministers agreed to intensify efforts to conclude the text-based negotiations of the MTFTA expansion this year, ” it added.

    Meanwhile in a separate event, Azmin also witnessed the signing of a heads of agreement between Sapura Technics Sdn Bhd and Turkish Airlines Technic Inc in Istanbul.

    This marked a strategic joint venture on maintenance, repair and overhaul or MRO operations in Senai Airport, Johor Baru.

    “The signing is testament to the government’s efforts towards further strengthening the ongoing business linkages between Malaysia and Turkey as well as enhancing the advancement of Malaysia’s aerospace ecosystem to be a regional leader, ” said Miti.

    In the meantime, Azmin has reiterated Malaysia’s clear and comprehensive exit strategy through the National Recovery Plan.

    The minister shared that Malaysia was accelerating its immunisation programme, targeted to ensure that Malaysia will have a smooth and swift exit out of the pandemic and advance along the trajectory of robust and sustained economic recovery. ― Bernama

    https://www.thestar.com.my/business/business-news/2021/07/14/malaysia-signs-joint-fta-extension-with-turkey

    BalasHapus
    Balasan
    1. Turki bukan negara islam drun 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

      Hapus
    2. Ora ngaruh tuh... Arep joint kek arep gelut kek arep dekep2pan terserah kowe lon

      Hapus
    3. Berak sekebon..trus tainya lo makan lg Ya Beruk Malon

      Hapus
    4. Joint trade weapon buatan Turkey wkwkwk...apa yg bisa dibanggakan kl malon jualan weapon buatan Turkey wkwkwk

      Hapus
  11. Wooow...Tahniah to Malaysia ...Indonesia betul-betul jauh tertinggal ...

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hmm alustsita ciptaan PT DI terlalu banyak drun 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

      Hapus
    2. Malon je pun import banyak weapon dari Indonesia,tertinggal jauh apanya lon

      Hapus
  12. dikawasan bahkan di seluruh duniya,

    cuman ada satu negara yg wajib gunakan paspor utk ke pergi ke provinsi laennya disebrang pulau gaesz...kesian yach haha!������

    ������������������������������������������������������

    Perlu Ke Bawa Passport Kalu Pergi Sabah Atau Sarawak

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2018/12/perlu-ke-bawa-passport-kalu-pergi-sabah.html

    BalasHapus
    Balasan
    1. Nelayan dan ccg malah tanpa paspor om

      Hapus
    2. ELDER BRADER di KL spesial sangay om haha!

      Hapus
  13. SEbagai rakyat Indonesia .. kami betul-betul iri dengan warga Malaysia ...bebas berkunjung ke 177 negara di seluruh dunia tanpa visa..

    Apakah kami begitu HINA sehingga dilarang berkunjung kemana-mana negara .. apakah karena perilaku kami yang suka mencuri, pengotor atau membuat kriminal dan sering membuiat gaduh dimana-mana ...
    ------------

    Bahrain Larang Masuk Pelancong dari Indonesia


    BalasHapus
    Balasan
    1. inilah yg terjadi ketika pelancong gurun ngaku2 warga dual citizenship.. satu momen ngaku2 indo.. satu momen lg ngaku2 malon..

      baik nya perah kencing onta lagi leehh.. wkwkwk

      Hapus
    2. Pemuda tersesat dia bung ricochet

      Hapus
    3. Klo tersesat datang aja ke Imigrasi biar di pulangkan ke asalnya πŸ˜†

      Hapus
    4. Malon bebas sehingga seramai 110 ribu orang cina bebas masuk ke malon dan telah perolehi IC malon wkwkwk

      Hapus
  14. Kadrun kayaknya berharap Berharap Malaysia jadi Negara Islam hebat. Pemimpin Negara Islam itu gak bakal punya istri yang tidak berhijabπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Susah memang di dekat2 kiamat gini,semua pencintraan. Ada yang ngaku habib tapi kelakuan beda jauh.

    BalasHapus
  15. dikawasan bahkan di seluruh duniya,

    cuman ada satu negara yg wajib gunakan paspor utk ke pergi ke provinsi laennya disebrang pulau gaesz...kesian yach haha!������

    Lucu
    Aneh
    Tapi nyata

    ��������������������������������

    Perlu Ke Bawa Passport Kalu Pergi Sabah Atau Sarawak

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2018/12/perlu-ke-bawa-passport-kalu-pergi-sabah.html

    BalasHapus
  16. SEMANGTA MENGGELORA DEMI MALAYSIA

    Ingat .. Bukan saja Lee Zhi Jia ...Seluruh pemain Badminton Malaysia siap merebut seluruh Gold Medal di kejohanan Olympik Tokyio 2020 ..

    SEjarah Besar Baru Sukan dunia akan dibuat oleh Malaysia ..

    -----------
    CDM: Zii Jia and other Malaysian shuttlers are stronger and more agile than their opponents in the Tokyo Olympic 2020 ..

    KUALA LUMPUR: National men’s singles ace Lee Zii Jia has the advantages in terms of strength and agility if he were to play against Chen Long at the Tokyo Olympic Games.

    National badminton legend Lee Chong Wei said that Zii Jia, being just 23, clearly had the age advantage over the Chinese player who is 32.

    The current world number eight is expected to meet Chen Long in the first round of the knockout stage if both players make it past the group stage.

    Chong Wei, who is also Malaysia’s chef de mission (CDM) said he was ready to share strategies and tactics with Zii Jia in facing Chen Long.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Yoo syukur nak iso... Ben seneng kowe😁

      Hapus
    2. Itu pemain china semua ya
      πŸ˜ƒπŸ˜…πŸ€£

      Hapus
    3. Jangan heran bung Garuda,malaysia sudah dikuasai china

      Hapus
    4. Ada gak pemain asli bumiputra malysia yg maen di turnamen atau pemain inti🀣🀣🀣

      Hapus
    5. Pemain badminton malon ada tak anak melayu pribumi wkwkwk

      Hapus
  17. Kapal ni teramat canggih indon tak mampu

    BalasHapus
    Balasan
    1. Sehat nyet???


      Wkwkwkwkkwwkkwkwkkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkwkkwkwwkwkkwkkwkwkwkwkwkkwkwkwwk

      Hapus
  18. Apakah indon mampu beli tabung oksigen? Nape dunia tak pernah jual vaksin pada rakyat nye, tapi indon lakukan

    BalasHapus
    Balasan
    1. HORANG KAYAAA...mampu donk..10.000 oxi dr singapooooo haha!������

      kerna om dARUW MISKIN, HUTANG DIMANA2 haha!

      Hapus
    2. Makanya cek fakta dilapangan jgn suka hoax

      Toh klo mau divaksin tgl datang ke puskesmas

      Hapus
  19. Cepat lar PBB bantu rakyat indon, kesian diorang kena gondolin partai

    BalasHapus
    Balasan
    1. YNTKTS πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Hapus
    2. KKTBSYS πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Hapus
    3. Yang mustu d bantu tu,lu nyet,kasian tu istri lu sampe mangkal d pinggir jalan,sekedar buat nyari beras..


      Wkwkwkwkwkwkwwkkwwkwkwkwkwkwwkkwkwkkwwkwkkwkwkwkwkwkwkwkkwkkwwkkwkwwkwkwkwkwwkwkwkwkwkwkwkwkwkkwkwwkwkwwkkwwkkwwkwkwkkwkwkwkwkwk

      Hapus
    4. Cepat lah Yaman bantu junjungan Warga Petamburan yg keturunan Yaman...

      Wkwkwkwkwkwkwwkkwwkwkwkwkwkwwkkwkwkkwwkwkkwkwkwkwkwkwkwkkwkkwwkkwkwwkwkwkwkwwkwkwkwkwkwkwkwkwkkwkwwkwkwwkkwwkkwwkwkwkkwkwkwkwkwk

      Hapus
  20. Betol-betol hebat dan Menggerunkan .. Graduate University of Malaya dengan didukung oleh qiality terbaik di dunia .. ternyata dicari-carai dimana-mana ..bukan saja di Malaysia .. bahkan juga di seluruh dunia .. terutama di negara-negara maju seperti US, UK, Jepun, Australia , German, Canada dan masih banyak lagi ...

    Beza betol dengan graduate ITB atau UI yang dibual-bual sebagai terbaik di Indonesia .. tetapi graduate-nya ternyata low quality sehingga X mudah mendapatkan job ..bahkan kunun nak menjadi TJI di Nalaysia X ada yang minat ...
    ---------------

    UM grads among world’s most sought-after
    IN a survey asking employers to identify institutions from which they source the most competent, innovative and effective graduates, Universiti Malaya (UM) has risen through the ranks to place 46th in the world.

    It is the first time the oldest university in the country has achieved the Top 50 position in the employer reputation metric of the Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings (WUR).

    The world’s largest of its kind, the QS Employer Survey garnered almost 75,000 responses in the latest WUR edition, which saw UM placing 65th overall and securing its Top 100 position for the fourth consecutive year.

    UM vice-chancellor Prof Datuk Dr Mohd Hamdi Abd Shukor attributed the achievement to the university’s success in providing education as a means by which students can receive valuable preparation for the employment market.He said UM is implementing a more robust teaching and learning component through precision intervention.

    “We identify students’ inclination, character, personality and mental strength through psychometric tests in order to adapt a more precise approach in teaching and learning to cultivate their potential to the highest extent,” he shared in a press release dated June 9.

    In addition, the university has introduced the ELITE@UM (Experiential Learning with Industries and Technocrats) programme, he said.

    “The desired outcome for this initiative is to create more future leaders in every field that our graduates venture into,” he added.

    Under the programme, students will learn directly from industry leaders, such as former ministers Tan Sri Syed Hamid Albar and Tan Sri Chan Kong Choy, Johor Corporation (JCorp) former chief executive officer (CEO) Datuk Kamaruzzaman Abu Kassim, and Bank Islam Malaysia Bhd (BIMB) CEO Mohd Muazzam Mohamed who have been appointed adjunct professors.

    Apart from Employer Reputation, UM also scored in the other five key metrics of the QS WUR 2022, ranking 72nd in academic reputation, 285th in citations per faculty, 155th in faculty-student ratio, 312th in international faculty ratio, and 333rd in international students ratio.

    These contributed to an overall score of 69.8 per cent, slipping by a slim margin of 0.43 per cent from last year.

    https://www.thestar.com.my/news/education/2021/07/11/um-grads-among-worlds-most-sought-after


    BalasHapus
    Balasan
    1. Menggerunkan bodohnya...

      Wkwkkwkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkwkwkkwkkwwkwkwkwkkwkwwkwkkwkwkkwkwkwkwkkwkwkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkkkwkwkkwwkkwkwkwkwkkwkwkk

      Hapus
    2. ITB bisa buat radar,situ bisa drun πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Hapus
    3. 8000 orang BHIC lulusan terbaik di Malaysia lhoπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Hapus
    4. Iya in aja hahah🀣🀣

      Hapus
    5. apalah daya cuma jaguhkan lulusan universiti tapi sendirinya cuma lulusan sekolah dasar..

      yaasalaamm.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Hapus
    6. Itu byk orang indonesia kerja untuk di Nasa,Googgle,FB,yahho.

      Hapus
    7. Terbaik apanya lon,terbaik bodohnya wkwkwk...UAV NYAMUK & UAV ALUDRA ko je pun yg buat engineer Indonesia wkwkwk

      Hapus
  21. MAO pamer dolo ahhhh ama tetangga kesayangan disebelah haha!������

    0,8 aje dpt
    ESYU35-INDO,
    IVER-INDO,
    FREMM-INDO,
    bentar lagi RAFALE-INDO..uhukk huk haha!������

    kami suka Italy,
    kami suka FREMM
    kami suka AWEWE101<-bonus promo haha!������

    frigat besar, bukan kaleng kecik cem sebelah

    kesian apalagi yg tak shopping soping, gutbai..FANASSSsss haha!������

    JOM SHOPPING SOPING...brangkaatttt haha!������

    ada WARGANYET sebelah keknya FANASSSsss liat aksi GLOBAL SHOPPING SOPING kita gaesz haha!������

    sedangkan mrk, baruw sadar ASET dijual satuw persatuw demi LOKDON FISANK �� tiada hasil haha!������

    CCG, kapal riset, BOMBER, pesawat strategis semakin menjadi2 dikawasan BPA...sudah jatuh, ditimfuk fisank pula haha!������

    ��������������������������������������������������������

    FINCANTIERI WILL PROVIDE 8 VESSELS TO INDONESIA The Group has been awarded the program for the Navy of the Asian Country 10 June 2021

    Trieste, June 10, 2021 – Fincantieri, one of the most important shipbuilding groups in the world, and the Ministry of Defense of Indonesia, have signed a contract for the supply of 6 FREMM class frigates, the modernization and sale of 2 Maestrale class frigates, and the related logistical support.

    https://www.fincantieri.com/en/media/press-releases/2021/fincantieri-will-provide-8-vessels-to-indonesia/

    BalasHapus
  22. kesian negeri kecik, takde sanggup bikin HSR/HST..

    JOM KENSEL haha!

    BalasHapus
  23. Nak tanya .. Apa yang sedang terjadi Papaua ...Memngapa begitu menakutkan sehingga ASN Indon diancam move ke sana ?

    X disangka jika Racism masih dipeliharan dan subur di Indon ... Jauh lebih teruk dibandingkan dengan kondisi di negara kami yang menerapkan konsep Ketuanan Melayu sejak lama ..

    Ancam Pindahkan ASN ke Papua, Mensos Risma Jadi Trending Topik di Twitter
    Felldy Utama

    Rabu, 14 Juli 2021 - 07:32 WIB

    JAKARTA - Menteri Sosial (Mensos), Tri Rismaharini kembali memuncaki trending topik di jagat media sosial Twitter setelah pernyataan kontroversinya terkait ancaman akan memindahkan ASN Kemensos ke Papua yang dinilai kinerjanya buruk.

    Salah satu yang turut menanggapi pernyataan Risma adalah budayawan sekaligus aktor Agus Hadi Sudjiwo atau yang lebih dikenal Sudjiwo Tejo. Dalam cuitannya di akun Twitternya, dia menanyakan kebenaran atas pernyataan yang disampaikan Risma. Baca juga: Risma Singgung Papua, Hinca: Komunikasi Publiknya Harus Dapat Arahan Jokowi

    "Maaf bu Risma, bila berita ini benar, apakah ibu Risma tidak sedang merendahkan Papua?" tanya Sudjiwo Tedjo yang dikutip, Rabu (14/7/2021).

    Tak hanya itu, pernyataan Risma juga turut dikomentari oleh pegiat Hak Asasi Manusia (HAM) yang kerap menyuarakan aspirasi rakyat Papua, Veronica Koman. Dia secara gamblang menyebut menteri asal PDIP itu telah melakukan rasisme.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Bu Risma Be like: Kok Kamu Tanya Begitu,Siapa Yang Suruh??

      Eh besoknya menghilang dipesawat kayak dijaman presiden soe

      Hapus
    2. Sok tau lu nyet...mending ko cari beras,kasian tu istri lu kalo tiap hari d gangbang cuman sekedar nyari satu liter beras..

      Wkwkwkwkkwkkwkkwkwkkkkkwwkkwkkwkwkwkwkwkwkwkwkkkkkwwkwkwkwkwkkwkwkkwkwkwkkwkwkkwkkkwkwkkwkkwwkkwkkwkwkwkkkwkwkkwkkkwkwkkwkkwk

      Hapus
    3. Nak tanya nak tanya
      Di konter balik cuma bisa troll laen tema nya.

      Sedangkal itu kah otak mu Unknown Pecundang

      Hapus
    4. Di Papua ASN kurang drun,ada yg salah drun

      Hapus
  24. kesian WARGANYET sebelah,
    uda tak dapat fisank lagi
    tapi kerajaan jual aset terusssss

    JOM KENA TIPU DIA haha!

    BalasHapus
  25. LOKDON KL
    RM 100, hanya utk bujang..
    cewe2 kagak dapat? SUNGGUH TERLALUW! haha!

    BalasHapus
  26. yg laen SHOPPING SOPING

    sebelah JUALL..JUAAALL..JUAAALLLL


    ---------------------------

    Najib Razak
    June 21 at 12:51 AM ·

    Akhirnya dijual juga Celcom.

    Sebelum ini, syarikat Khazanah milik 100% syarikat CELCOM melalui Axiata.

    Kini, Khazanah milik 33.1% kepentingan dalam syarikat baru digabung Celcom-Digi setelah dibayar RM2 bilion cash.

    Syarikat negara Norway, Telenor juga milik 33.1%. Baki saham dimilik pasaran.

    Dengan ini, kerajaan tidak lagi ada pemilikan saham majoriti dalam mana-mana syarikat Telco.

    Penjualan ini pertama kali timbul masa Kerajaan PH selepas PRU14 tetapi dihentikan sebab bimbang ribuan pekerjaan akan hilang serta isu keselamatan negara selepas digabung dengan syarikat asing.

    Akhirnya dibuat juga oleh kerajaan PN.

    Bulan Februari 2021, kerajaan juga hilang pemilikan syarikat semikonduktor terbesar negara setelah dijual 100% kepentingan dalam Silterra Berhad dengan harga RM273 juta sahaja kepada syarikat gabungan 60%-40% Malaysia-China.

    Bulan November 2020 lalu, kerajaan juga hilang pemilikan majoriti dalam syarikat kimia terbesar Chemical Company of Malaysia Berhad (CCM) setelah dijual dengan harga RM292 juta kepada syarikat disenarai Pulau Pinang Batu Kawan Berhad.

    Syarikat Telco. Syarikat semikonduktor. Syarikat kimia.

    Satu persatu aset dibina masa BN dijual selepas PRU14.

    "21 Jun 2021: It’s signed – Axiata, Telenor ink RM50bil deal"

    https://www.facebook.com/157851205951/posts/10157965794680952/

    BalasHapus
  27. yg laen SHOPPING SOPING

    sebelah JUALL..JUAAALL..JUAAALLLL


    ---------------------------

    Najib Razak
    June 21 at 12:51 AM ·

    Akhirnya dijual juga Celcom.

    Sebelum ini, syarikat Khazanah milik 100% syarikat CELCOM melalui Axiata.

    Kini, Khazanah milik 33.1% kepentingan dalam syarikat baru digabung Celcom-Digi setelah dibayar RM2 bilion cash.

    Syarikat negara Norway, Telenor juga milik 33.1%. Baki saham dimilik pasaran.

    Dengan ini, kerajaan tidak lagi ada pemilikan saham majoriti dalam mana-mana syarikat Telco.

    Penjualan ini pertama kali timbul masa Kerajaan PH selepas PRU14 tetapi dihentikan sebab bimbang ribuan pekerjaan akan hilang serta isu keselamatan negara selepas digabung dengan syarikat asing.

    Akhirnya dibuat juga oleh kerajaan PN.

    Bulan Februari 2021, kerajaan juga hilang pemilikan syarikat semikonduktor terbesar negara setelah dijual 100% kepentingan dalam Silterra Berhad dengan harga RM273 juta sahaja kepada syarikat gabungan 60%-40% Malaysia-China<--ELDER BRADER hadir haha!

    Bulan November 2020 lalu, kerajaan juga hilang pemilikan majoriti dalam syarikat kimia terbesar Chemical Company of Malaysia Berhad (CCM) setelah dijual dengan harga RM292 juta kepada syarikat disenarai Pulau Pinang Batu Kawan Berhad.

    Syarikat Telco. Syarikat semikonduktor. Syarikat kimia.

    Satu persatu aset dibina masa BN dijual selepas PRU14.

    "21 Jun 2021: It’s signed – Axiata, Telenor ink RM50bil deal"

    https://www.facebook.com/157851205951/posts/10157965794680952/

    BalasHapus
  28. Passport secanggih apapun, luas kerajaan Malondog takkan bisa menyamai besaran luas negara Indonesia yg sebesar eropa... wkwkwk....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

    BalasHapus
    Balasan
    1. Negeri sekengkang beruk lebih baik ukur baju di badan sendir, okey.....πŸ‘?

      Hapus
  29. Yg terpenting apa yg menjadi milik New Zealand sdh pasti milik malon jg....bener begitu kan pak cik rusli.?

    BalasHapus
  30. Pt Pal lagi menggelar webinar tuh di utub.
    https://youtu.be/WiJuf24IB4A

    BalasHapus